Velibaba sürdürülebilirlik Organik Tarım İle
Sürdürülebilir Gelecek

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Tarım ve Sürdürülebilirlik

İnsanlık için kaliteli ve yeterli miktarda gıda maddesinin, doğayla uyumlu ve sürdürülebilir kriterlerle üretilmesini içeren tarım uygulamalarını benimsiyor; muhteşem bir dengeye ve güce sahip olan doğanın sonsuz ve tükenmez olmadığı bilinciyle, onu koruyarak ve iyileştirmeye çabalayarak çalışıyoruz.

Türkiye'de Tarım

Türkiye’de tarımı etkileyen faktörler arasında sulama, gübre kullanımı, tohum ıslahı, makine kullanımı, zirai mücadele, toprak bakımı, toprak analizi, destek ve çiftçi eğitimi yer almaktadır. Tüm faktörler için ihtiyaç duyulan özeni titizlikle gösteriyor, en iyi sonuçlar için en iyi adımları atıyoruz.

Sürdürülebilirlik Çalışmaları

Tüm tedarik zincirinde sürdürülebilir gıda sistemlerine geçişe yönelik, piyasaya dayalı ve gönüllü yaklaşımların kullanımını kolaylaştırmak ve fırsatları artırmak; sektörün sürdürülebilir üretim ve tüketim performansını arttırmak için gıda sisteminde tüm paydaşlar arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesi için çabalıyoruz.

Sürdürülebilir Üretimin Faydaları

Sürdürülebilir üretim sistemimizde çevre kirliliğine yol açmayan/doğayı kirletmeyen, enerji ve doğal kaynakları koruyucu, ekonomik açıdan uygulanabilir, çalışanlar, toplum ve tüketiciler için güvenilir ve sağlıklı, bizimle çalışan tüm insanlar için sosyal ve yaratıcı bir şekilde faydalı proses ve sistemler kullanılarak hizmet sunulmaktadır.

Eğer üretim sürdürülebilir ise çevre, çalışanlar, toplum ve kuruluşların hepsi fayda sağlar. Bu koşullar şirketlerin ekonomik açıdan uzun vadede her zaman, kısa vadede ise genellikle, daha uygun ve üretken olmalarını sağlar.

Sürdürülebilir Üretim Sürdürülebilir Çevre

Sürdürülebilir üretimle doğayı kirletmeyen, doğal kaynakları koruyan, maliyet açıdan uygulanabilir, çalışanlar, toplum ve tüketiciler için güvenilir ve sağlıklı, tüm çalışan insanlar için sosyal ve yaratıcı bir şekilde faydalı, süreç ve sistemler geliştirerek sürdürülebilir bir çevre inşa ediyoruz.

Bugünün nesillerine doğanın en iyisini sunma ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma hayaliyle çalışıyoruz.

image

SORUMLU DAVRAN

YEŞİLE GİT

BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILAYAN EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ SİZLERE SUNUYORUZ

Velibaba Spice İle Bir Adım Öndesiniz
image
image
ABOUT AGRICULTURE

WE’RE LEADER IN AGRICULTURE MARKET

image

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

WHAT WE DO

SERVICES WE OFFER

image

FRESH
VEGETABLES

Lorem ipsum is simply are many variations of
pass of majority.

AGRICULTURE
PRODUCTS

Lorem ipsum is simply are many variations of
pass of majority.

ORGANIC
PRODUCTS

Lorem ipsum is simply are many variations of
pass of majority.

DAIRY
PRODUCTS

Lorem ipsum is simply are many variations of
pass of majority.

MODERN AGRICULTURE TYPES

AGRICULTURE MATTERS TO THE FUTURE OF DEVELOPMENT

image

40 YEARS

OF EXPERIENCE
FRESH PRODUCTS

GROWING PRODUCTS

image

Lorem ipsum dolor sit amet nsectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met entum estibu dignissim posuere cubilia durae. Leo sit met entum cubilia crae onec.

Agriculture
68%
Organic
89%
FROM THE BLOG

NEWS & ARTICLES

image